27 Nisan 2024, Cumartesi

Dünyanın en büyük cinsel organına sahip

Dünyanın en büyük cinsel organına sahip

"Dünyanın en büyük vajinasına" sahip olduğunu iddia eden Mary Magdalene isimli sosyal medya fenomeni, son plastik cerrahi prosedürlerini takipçileriyle paylaştı. Estetik operasyonlara hız kesmeden devam eden fenomen ismin hali ise korkunç.

25 yaşındaki sosyal medya fenomeni estetik ameliyatların kendisi için bir yaşam biçimi olduğunu iddia ederek dış görüntüsünü değiştirmeye devam edeceğini söyledi.

Magdalene, son kozmetik prosedürlerinde, "Barbie burnu" ve "kedi gözü" için dördüncü burun ameliyatı için bıçak altına yattı.

Binlerce talipçiye sahip olduğu Instagram hesabından estetik operasyon sürecini belgeleyen Amerikalı fenomen yeni yüzünü sergiledi.

Yüzünde bir maskeyle verdiği pozda Magdalene, "Kaş ekim işlemi, çene ve dudaklarımın yeniden şekillendirilmesinden sonra yüzüm tamamlanmış olacak. Üst dudağım hala ameliyattan sonra hiç hareket etmiyor.

Burun ameliyatından dolayı hala şiş, bu yüzden konuşmak bile garip. Tam olarak istediğim gibi, çok sahte görünümlü bir Barbie burnu" notunu ekledi.

Öte yandan Magdalene'in estetik olmadan önceki halleri ise görenleri şaşırttı. Hayranları genç kadına "Bu kadar güzelken kendine neden bunu yaptın?" sorusunu sormaktan kendini alamadı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Dünyanın en büyük cinsel organına sahip olduğunu söyleyen fenomen estetikten tanınmaz halde

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.