27 Nisan 2024, Cumartesi

  Dünya bu son dakika haberini konuşuyor!

  Dünya bu son dakika haberini konuşuyor!

Amerika Birleşik Devletleri'nden dünyayı şaşırtan son dakika haberi geldi. Bütün dünyanın bildiği ve severek takip ettiği Burning Man festivalinde bir skandala imza atıldı. ABD'nin Nevada eyaletindeki Black Rock Çölü'nde gerçekleştirilen festivalde ünlü DJ Flume sahne aldığı sırada şoke eden görüntülere sebebiyet verdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Festivalde bir skandala imza atıldı!

On binlerce festival takipçisinin yakından ilgilendiği Burning Man festivalinde bir skandala imza atıldı. Ünlü DJ Flume sahne aldığı sırada sahneye aldığı kız arkadaşı ile birkaç saniyeliğine ilişkiye girince konseri izleyenler video çekerek bunu sosyal medyada paylaştılar. DJ Flume'un kız arkadaşı da kendi görüntülerini sosyal medyadan paylaşarak "Üzgünüm anne" notunu düştü.

İşte dünyaca ünlü Burning Man festivalinden son dakika skandal görüntüler..

ABD'nin Nevada eyaletindeki Black Rock Çölü'nde gerçekleşen dünyaca ünlü Burning Man Festivali'nde bir rezalet yaşandı. Festival kapsamında sahne alan DJ Flume, hiç tanımadığı bir hayranıyla ilişkiye girdi.

Olay, Nevada'nın kuzeybatısında bulunan Black Rock Çölü'nde gerçekleşti. Dünyanın dört bir yanından katıldığı, ünlü isimlerin de boy gösterdiği Burning Man Festivali'nde, ünlü DJ Flume sahne aldı.

Olay, Nevada'nın kuzeybatısında bulunan Black Rock Çölü'nde gerçekleşti. Dünyanın dört bir yanından katıldığı, ünlü isimlerin de boy gösterdiği Burning Man Festivali'nde, ünlü DJ Flume sahne aldı.

Ünlü DJ'in kız arkadaşı Amerikalı oyuncu Paige Elkington de skandal görüntüleri Instagram'daki 90 bin takipçisiyle paylaştı. Paige, paylaşımına "Üzgünüm anne" notunu düştü.

Gerçek adı Harley Edward Streten olan 27 yaşındaki DJ, albümleri milyonlar satan Grammy ödüllü bir müzisyen.

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Dünya bu son dakika haberini konuşuyor! Festivalde bir skandala imza atıldı! Burning Man Black Rock Çölü DJ Flume

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.