27 Nisan 2024, Cumartesi

 Dünya bu son dakika haberi ile çalkalanıyor!

 Dünya bu son dakika haberi ile çalkalanıyor!

 Dünya bu son dakika haberi ile çalkalanıyor! Anneler ayağa kalktı! Korkunç savunma!

Avustralya'dan dünyayı ayağa kaldıracak son dakika haberi geldi. Cassandra Rose Doohan isimli kadın 2017 yılında dünyaya getirdiği 4 aylık kız bebeğinin boynunu kırarak öldürdü. Bebeğini kanlar içinde gören baba şok geçirirken, annenin savunması ise dünyayı ayağa kaldıracak türdendi. Davası görülen anneye verilen ceza ise şok etti. İşte konu ile ilgili tüm detaylar…

Son dakika kahreden haber Avustralya'dan geldi. 2017 yılında 18 yaşındayken bir kız bebek dünyaya getiren Cassandra Rose Doohan, dört aylık bebeğinin boynunu kırarak onu öldürdü. Cani annenin yaptığı savunma ise dikkatlerden kaçmadı. Anne olmanın hayal ettiği gibi olmadığını, beklentilerini karşılamadığını söyleyen kadın mahkemeye çıkarıldı. Olayla ilgili görülen son dakika gelişmesinde ise mahkeme, cani anneye Avustralya yasaları gereği 13 yıl hapis cezası verdi.

Avustralya'da Cassandra Rose Doohan isimli bir kadın, 2017 yılında 18 yaşındayken bir kız bebek dünyaya getirdi. Cassandra, anne olmanın hayal ettiği gibi olmadığı, beklentilerini karşılamadığı gerekçesiyle dört aylık kız bebeğinin boynunu kırarak öldürdü.

Olayla ilgili görülen davada mahkeme cani anneye 13 yıl hapis cezası verdi.

BABASI KIZINI KANLAR İÇİNDE GÖRDÜ

Annesinin öldürdüğü kız çocuğu Anastasia'nın babası, duştan çıkınca kızını karyolasında kanlar içinde gördü. Babasının hemen hastaneye kaldırdığı kız bebek tedavi altına alındı.

ÖLDÜRMEK İSTEMEMİŞ

Tedavi altına alınan Anastasia, bir kaç gün sonra hayatını kaybetti. Mahkeme, yapılan inceleme sonucunda annenin kızını öldürmek istemediği, sadece yaralamak istediği bilgisine ulaştı.

İlk önce cinayeti inkar eden daha sonra suçunu kabul eden anne, müebbet almasına rağmen sadece 13 yıl hapis yatacak.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Dünya bu son dakika haberi ile çalkalanıyor! Anneler ayağa kalktı! Korkunç savunma! Avustralya Avustralya'da Cassandra Rose Doohan

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.