02 Mayıs 2024, Perşembe

"Dini, bayrağı olmayanlar Bay Kemal'i destekliyor"

Kılıçdaroğlu'ndan "Dini, bayrağı olmayanlar Bay Kemal'i destekliyor" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt

Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'daki miting sırasında "Dini, bayrağı, ezanı olmayanlar Bay Kemal'i destekliyor" ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt verdi. Twitter hesabından Erdoğan'ın konuşma görüntülerini alıntılayan Kılıçdaroğlu, "İşte gençler, aşmamız gereken eşik bu ve sizsiz olamıyor maalesef" ifadelerini kullandı.

 

Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekilliği seçimlerine kilitlenirken, iktidar ve muhalefet kanadından dikkat çeken açıklamalar gelmeye devam ediyor.

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: BUNLARIN EZANI VAR MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün çıktığı Antalya mitinginde "Kandil'de ne diyordu birisi... Bunların bayrağı var mı? Bunların ezanı var mı? Bunların dini var mı? Ne diyor? Bizim desteğimiz Kılıçdaroğlu'nadır. Dini olmayan, diyaneti olmayan, bayrağı olmayan, ezanı olmayan kimler destekliyor bay bay Kemal'i, bu teröristler. Söyle bana arkadaşını, söyleyeyim sana kim olduğunu" ifadelerini kullandı.

 

KILIÇDAROĞLU'NDAN ERDOĞAN'A YANIT

Erdoğan'ın sözleri muhalefet kanadından tepkiler alırken, bugün Twitter hesabından bir paylaşım yapan Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu kendisine yönelik sözlere yanıt verdi.

 

"İŞTE GENÇLER AŞMAMIZ GEREKEN EŞİK BU"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın miting sırasındaki konuşma görüntülerini alıntılayan Kılıçdaroğlu, "İşte gençler, aşmamız gereken eşik bu ve sizsiz olamıyor maalesef" ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kemal Kılıçdaroğlu Seçim 2023 14 Mayıs Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.