28 Nisan 2024, Pazar

 Dikkat! Sizin de başınıza gelebilir! Mutfakta düşen talihsiz kadının hayatı kabusa döndü...

 Dikkat! Sizin de başınıza gelebilir! Mutfakta düşen talihsiz kadının hayatı kabusa döndü...

Dünyada hızla yayılan et yiyen bakteri vakalarına her geçen gün yenisi ekleniyor. Okurken bile kan donduran bu hastalık yakalananların hayatını kabusa çeviriyor.

Adeta günden güne eriyen hastalar tanınmaz hale geliyor. 47 yaşında dört çocuk annesi olan Donna Corden için hayat bir anda kabusa döndü. Evinizin herhangi bir alanında düşseniz başınıza en fazla ne gelebilir? Kırık, çıkık, yaralanma... Peki talihsiz kadının başına ne geldi? Donna Corden mutfağında düştü ve et yiyen bakteri hayatını kabusa çevirdi... İşte ölümden dönen talihsiz annenin yaşadıkları ve et yiyen bakterinin pençesine düşen talihsiz insanlar...

Dünyada hızla yayılan et yiyen bakteri vakalarına her geçen gün yenisi ekleniyor. Okurken bile kan donduran bu hastalık yakalananların hayatını kabusa çeviriyor. Adeta günden güne eriyen hastalar tanınmaz hale geliyor. 47 yaşında dört çocuk annesi olan Donna Corden için hayat bir anda kabusa döndü. Evinizin herhangi bir alanında düşseniz başınıza en fazla ne gelebilir? Kırık, çıkık, yaralanma... Peki talihsiz kadının başına ne geldi? Donna Corden mutfağında düştü ve et yiyen bakteri hayatını kabusa çevirdi... İşte ölümden dönen talihsiz annenin yaşadıkları ve et yiyen bakterinin pençesine düşen talihsiz insanlar...

Yüzünün sol kısmını et yiyen bakteri yüzünden kaybeden Donna Corden, ameliyatla yeni görüntüsüne kavuştu ve yaşadıklarını anlattı. 47 yaşında dört çocuk annesi olan Donna Corden'in hayatı, et yiyen bakteri sebebiyle kabusa döndü.

Geçtiğimiz yıl ocak ayında mutfakta yere düşen ve alın kemiği kırılan Donna, önemli bir şeyi olmadığını düşündü.

Fakat Donna'nın kızı annesini hastaneye götürdü. Donna'nın bedeni morarmaya ve böbrekleri çalışmamaya başladı.

Doktorlar, Donna'nın oldukça nadir görülen ve son derece agresif olan bir bakteri türü kaptığını söyledi. Bakteri Donna'nın yüzünü yemeye başladı. Yüzü günden güne yok olan Donna acil olarak ameliyata alındı. 11 saatlik ameliyat öncesinde Donna 4 gün komada kaldı. Operasyon sonrasında Frankenstein gibi göründüğünü söyleyen Donna, aynada kendisine baktığında ağladığını anlattı.

Operasyonun ardından bir süre sonra Donna bu kez yüz değiştirme operasyonu geçirdi. Doktorlar Donna'nın hasarlı yüz dokusunu çıkarmaya başardı ve böylece talihsiz kadın yeni yüzüne kavuştu. Doktorlar, Donna'nın yaşamasının bile mucize olduğunu söylüyor.

Yüz değiştirme ameliyatı başarı ile sonuçlanan Donna, ikinci hayatını yaşamaya başladığını belirtiyor.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Dikkat! Sizin de başınıza gelebilir! Mutfakta düşen talihsiz kadının hayatı kabusa döndü...

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.