19 Nisan 2024, Cuma

Değeri 25 milyon lira!

Değeri  25 milyon lira!

Piyasa değeri tam 25 milyon lira! Baskın yapılan evden deste deste döviz çıktı

 

 

Esenyurt'ta sahte para üretip piyasaya sürdüğü tespit edilen yabancı uyruklu bir kişinin adresine operasyonda düzenlendi. Operasyonda 1 milyon 140 bin sahte dolar ile 100 bin sahte euro ele geçirilirken, yakalanan şüpheli gözaltına alındı.

 

İstanbul Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Esenyurt'ta bir adreste sahte dolar ve euro üretildiği, daha sonra bu paraların piyasaya sürüldüğü yönünde ihbar aldı.

ADRESE OPERASYON DÜZENLENDİ

İhbarı değerlendiren ekipler, söz konusu adrese operasyon düzenledi. Adreste yabancı uyruklu bir şüpheli gözaltına alındı. Evde yapılan aramalarda 1 milyon 140 bin sahte dolar ve 100 bin sahte euro ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Esenyurt 3. Sayfa Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.