28 Nisan 2024, Pazar

5. kez başardılar!

5. kez başardılar!

Üst üste 5. kez başardılar! Futbolda yüzü gülmeyen Ali Koç'u teselli edecek şampiyonluk

 

ING Kadınlar Basketbol Ligi'nde final serisi 3. maçında Fenerbahçe Alagöz Holding, ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi ile kozlarını paylaştı. Seride 2-0 önde olan sarı-lacivertliler, bu mücadeleden de 82-56 galip ayrılarak durumu 3-0'a getirerek şampiyon oldu. Fenerbahçe böylece üst üste 5. toplamda 17. şampiyonluğunu ilan etti.

 

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi final serisinde Fenerbahçe Alagöz Holding, ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, rakibini 82-56 mağlup etti. Bu sonuçla seride durumu 3-0 yapan sarı-lacivertliler, ligi şapiyon olarak tamamladı.

 

BU SEZON İKİNCİ KUPA

Fenerbahçe, rakibini daha önceki maçlarda 75-68 ve 83-76 mağlup etmişti. Fenerbahçe, bu sonuçla birlikte FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nin ardından ligde de şampiyonluğa uzandı ve bu sezon ikinci kupasını kazandı.

 

ÜST ÜSTE 5, TOPLAMDA 17. ŞAMPİYONLUK

Fenerbahçe Alagöz Holding, ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi'ni yenerek üst üste 5, toplamda ise 17. şampiyonluğunu elde etmiş oldu.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Fenerbahçe Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.