27 Nisan 2024, Cumartesi

Cumhuriyet 95 yaşında… İşte günün karesi!

Cumhuriyet 95 yaşında… İşte günün karesi!

29 Ekim 1923... Üzerinden tam 95 yıl geçti. Devlet erkanı Aslanlı yoldan yürüyerek Ata'nın huzuruna çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Misakı Milli Kulesi'nde Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladıktan sonra MHP Genel Başkanı Bahçeli ile kısa süreli sohbet etti.On binlerce kişi Cumhuriyetin 95'inci yılında Ata'nın huzuruna Anıtkabir'e koştu. Devlet erkanının ziyaretinin hemen ardından yaşlı bir çiftin Anıtkabir merdivenlerini birbirlerinden destek alarak, bastonları ile güçlükle çıktığı an günün karesi oldu.On binler Cumhuriyetin 95'inci yılı için Ata'nın huzuruna Anıtkabir'e koştu. Anıtkabir'deki törenin hemen ardından yaşlı bir çift kameralara takıldı. Yürümekte güçlük çeken çift birbirinden destek alarak merdivenleri çıktı. Bastonlarında desteği ile merdivenleri çıkmayı başaran vatandaşlar Ata'nın huzuruna çıktı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Cumhuriyet 95 yaşında gündem haberleri

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.