27 Nisan 2024, Cumartesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ekonomiden teröre kadar Türkiye'nin bekasını ilgilendiren her meseleyi çözüme kavuşturacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bolu Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap ediyor:Bolu'nun tüm ilçelerindeki köylerinde yaylalarındaki kardeşlerime buradan selamlarımı gönderiyorum.
Uçsuz bucaksız Bolulu kardeşlerimi görünce 31 Mart için Bolu kararını Allah’ın izniyle verdi diyorum. Bize güç verdiniz milletimize daha iyi hizmet için cesaret verdiniz. 
Ekonomiden teröre kadar Türkiye’nin bekasını ilgilendiren her meseleyi çözüme kavuşturacağız. Esnaflarımızdan çiftçilerimize her kesimin sıkıntılarına çare olmaya devam edeceğiz. Daha çok çalışacak inşallah ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştıracağız. 
Siz bizim yanımızda Bolu Dağı gibi dimdik durdukça hiçbir fani güç bize emir direktif veremez. Bolu bizi böyle bağrına bastıkça hiç kimse Türkiye’yi yolundan alıkoyamaz.
Milletimizin tökezlemesini bekleyenlere fırsat vermemeliyiz. Bunun için 31 Mart’ta rekor destek bekliyoruz. 16 bin 500 km'den bizi tehdit edenlere meydanları bırakmayacağız. Ülkemizin bir terör koridoruyla kuşatılmasına izin vermeyeceğiz. Milletimizin tökezlemesini bekleyenlere fırsat vermemek için sağlam durmamız gerekmekte.
Tüm badireleri atlatmak için güçlü olmak zorundayız. Türk milletine had bildirmeye yeltenenlere oylarınızla hadlerini bildirmelerinizi istiyoruz. Öyle bir cevap verin ki sesi ta Kandil’den Pensilvanya’dan duyulsun. Suriye’nin kuzeyinden Avrupa Parlamentosu’ndan duyulsun.
Biz Türkiye’ye Türk milletine sevdalı bir kadroyuz. Biz hepsinden önemlisi bir dava hareketiyiz. Kibirle gelen burnu havada gelen AK Parti kapısından giremez. Yanlışlıkla girerse de biz onu aramızda tutmayız. Bizim kapımız tevazu kapısıdır. Biz bu makamlarda ikbalimiz için değil milletin istikbali için bulunuyoruz. Biz bu koltuklarda Türkiye’nin parlak geleceğini inşa etmek için varız.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bolu konuşuyor önemli açıklamalar

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.