27 Nisan 2024, Cumartesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan il ve ilçe başkanlarına talimat

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan il ve ilçe başkanlarına talimat

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kocaeli Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı'nda konuşuyor. AK Parti'nin tüm il ve ilçe başkanlarına talimat veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seçmen listelerinde isimleri yer almayan üyelerimizin adreslerini bulup kayıtlarını yaptıracaksınız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Aday tanıtım toplantımızın ülkemiz, partimiz ve Kocaeli'miz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Siz bir şarkısınız biliyorum. Hiçbir zaman unutulmayacaksınız. Kocaeli her alanda olduğu gibi belediye hizmetlerinde de en iyisine layık. Durmak yok yola devam.

Dün Ankara ve Trabzon'da ifade ettim. 31 mart seçimlerinde AK Parti teşkilatlarına çok büyük görevler düşüyor. AK Parti kadroları bu seçimlerde Kocaeli'nde daha çok koşturacak daha çok çalışacak, daha çok insana ulaşacak ve inşallah bir kez daha AK Parti'nin zafer sancağını şehrimizde dalgalandıracaklardır.


İL VE İLÇE BAŞKANLARINA TALİMAT

Üyemiz olan 10 bin kişinin seçmen kaydı yok. Tüm il ve ilçe başkanlarımıza buradan talimat veriyorum... Seçmen listelerinde isimleri yer almayan üyelerimizin adreslerini bulup kayıtlarını yaptıracaksınız. Oy verme hakkı kazanan her gencimize ulaşın. Kendilerini partimizde siyaset yapmaya davet edeceksiniz.

Kocaeli bu ülkenin lokomotif şehirlerinden biridir. Buradaki hizmetin farklılığı var. Kocaeli milli gelir sıralamasında Türkiye'de ikinci durumda.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Erdoğan il ve ilçe başkan talimat

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.