28 Nisan 2024, Pazar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'erken emeklilik' açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'erken emeklilik' açıklaması

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilikte yaşa takılanlar konusuna değindi."Erken emekliliği sosyal güvenlik sisteminde tasvip etmiyoruz" diyen Erdoğan, "0 yıl çalışıp 38 yaşında emekli olan biri 40 sene devletten maaş alacak. Böyle bir uygulama olamaz" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısında konuşuyor:Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar: Geçtiğimiz hafta hafta Kızılcahamam'da önemli bir toplantı gerçekleştirdik. Türkiye'nin Afrika'da başlattığı açılım politikasının meyvelerini görüyoruz. Dünya üçüncü bin yıla Afrika'nın damga vuracağa benziyor. Biz de Afrikalı kardeşlerimizin yanında yer alıyoruz. Daha önce de defalarca gittiğim bu eserin bitme aşamasına gelmesinden büyük bir memnuniyet duyuyorum. Bu toplantımızın ardından yeni savcı ve hakim kardeşlerimizin kura törenine katılacağız. Bizim kitabımızda yorgunluğun, ataletin yeri yoktur.
EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR
Erken emekliliği sosyal güvelik sistemimizde artık kabul ediyoruz. Erken emeklilik tartışmasıyla ilgilli görüşlerimi paylaşmak istiyorum. Emeklikik için 3 ayrı husus bulunuyor. Son günlerde emeklilikte yaşa takılanlar kampanyası yürütülüyor. Dünyanın hiçbir yerinde 38 yaşında emeklilik diye bir şey yoktur. 20 yıl çalışıp 38 yaşında emekli olan biri 40 sene devletten maaş alacak. Böyle bir uygulama olamaz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Erdoğan' erken emeklilik açıklaması siyaset haberleri

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.