27 Nisan 2024, Cumartesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan:

Cumhurbaşkanı Erdoğan:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’ye döviz kuru üzerinden gerçekleştirilerek saldırılara vurgu yaparak “Neymiş, dövizmiş, neymiş kurmuş, geçin o işi geçin” dedi.

Erdoğan, Türkiye’nin haklarından taviz vermeyeceğini ve adaletin gereği neyse onu yapacağını da vurgulayarak “Tutturmuşlar kur mur falan filan. Geçin bu işleri biz işimize bakalım işimize. Daha iyi olacak. Hiç üzülmeyin gereği neyse o olur. Haklarımızdan taviz vermeyiz. Adaletse gereği neyse onu yaparız” ifadelerini kullandı. 
Bayburt ziyaretinin ardından Gümüşhane’ye geçen Erdoğan, burada Gümüşhaneliler’e seslendi. Toplam yatırım bedeli 1 katrilyon lira olan bünyesinde 17 km uzunluğunda 9 tünel 13 köprünün ve 4 tane viyadüğün olduğu Gümüşhane Çevre Yolu’nun açılışını gerçekleştirdiklerini belirten Erdoğan “10 aylık hasretin ardından vefanın, dayanışmanın milli iradenin, elbette rekorların şehri Gümüşhane'de olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerin desteğine duasına layık olmaya çalışacağız. Hiç bir anımızı boş geçirmeden Gümüşhane ile beraber ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bakın, bu gelişte şu yapılanları görüyorsunuz değil mi? Yani biz size hizmetkâr olarak bu adımları attık. Buraya gelmeden önce Bayburt'a uğradık, oradaki kardeşlerimize de teşekkürlerimizi ifade ettik. Tıpkı Gümüşhane'de olduğu gibi Bayburt'ta da muhteşem bir coşku vardı. Nasipse yarın önce Ordu'ya geçeceğiz Tabii Ordu'da aslında bu sel felaketi sebebiyle oraya uğrayacağız. Ardından İnşallah Rize’de hemşehrilerimizle hasbıhal edeceğiz. Pazar günü Trabzon’dayız orada da Trabzonlu hemşerilerimizle bir arada olacağız. Kısacası bu hafta sonunu Doğu Karadeniz'de geçirmiş oluyoruz. Biz Gümüşhane'ye sadece kuru bir teşekkür için gelmedik. Elimiz boş gelmedik, ayrıca bugün şehrimiz, değil tüm Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgesi için önemli bir yatırımın açılışını yapmaya geldik. Biz Ferhat’ız siz ise Şirin’siniz, yahu biz dağları dele dele geliyoruz. Bunu birileri belki görmüyor ama siz şimdi burada bu dağları nasıl deldiğimizi görüyor musunuz?” dedi. 
Konuşmasında Türkiye’ye yönelik döviz kuru üzerinden gerçekleştirilen saldırılara vurgu yapan Erdoğan ‘Neymiş, dövizmiş, neymiş kurmuş, geçin o işi geçin’ diyerek şunları söyledi: “Tüm bunar bir aşk işi, aşk. Sıradan olmuyor, eğer âşıksanız olur, dertliyseniz olur. Biz bu millete aşığız. Neymiş, dövizmiş, neymiş kurmuş, geçin o işi geçin. Aşıklıya Bağdat yakındır. İşte biz onun için buraları açtık geliyoruz. Böylece daha önce tek yol olarak hizmet veren mevcut yoldaki transit trafiği şehir dışına alarak, çift gidiş çift geliş şeklinde Gümüşhane’mize kazandırıyoruz. Gümüşhane üzerinden doğu-batı kuzey-güney istikametinde yolculuk yapan vatandaşlarımız da, daha güvenli daha konforlu bir seyahat imkânı götürüyoruz. Çevre yolundan hizmete girmesiyle tarihi İpek yolu güzergâhının en önemli durak noktalarından olan Gümüşhane'nin cazibesinin de ben artacağına inanıyorum. Onun için pestilleri de falan biraz fazla hazırlayın. Sadece pestil için buraya gelenler çok olacak.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Neymiş dövizmiş neymiş kurmuş geçin o işi geçin” dedi.

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.