27 Nisan 2024, Cumartesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnak'ta konuşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnak'ta konuşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Şırnak mitingiden konuşma yapıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;Bizler hep birlikte aynı kıbleye yönelen yan yana saf tutanlarız. Aynı beden aynı ruhuz. Doğu'da bizi Batı'da biziz. Biz bu ülkenin her şehrine sevdalıyız. Her türlü ayrımcılık bölücülük ayaklarımızın altındadır. Bu ülke, bu bayrak, bu ezan, bu devlet hepimizindir. Şrınak'ı Trabzon'dan Antalya'dan Bursa'dan ayrı düşünemeyiz. Bu ülke vatan, devlet hepimizindir. Bu bayrağa rengini veren şehit kanları, hepimizin ecdadının ortak mücadelesini temsil ediyor.
Bu ülkenin her bir karışı bizim vatanımızdır. Kimsenin el sürmesine izin vermeyiz. Kendine başka devlet arayan istediği yere gidebilir. Bu ülkenin 780 bin kilometrekaresinin her bir parçası bizim vatanımızdır. Hiç kimseye bu devlet üzerinde ameliyat yaptırmayız.
"ADAM DA BÖYLE BİR ŞEFKAT YOK"
Kobani'den gelenler nereye geldi? Türkiye'ye... Kobani'den gelen 300 bin kişiyi Türkiye'de ağırlıyoruz. Şu anda yaklaşık 4 milyon Suriyeli mülteci Türkiye'de. Biz bunları apırlarken bay Kemal 'Suriye'den gelenler vergi ödüyor mu?' diyor. Bunlar katil Esad'ın bombalarından gelip sığındır. Biz bunlara bakmayacak mıyız? Ama adam böyle bir şefkat yok ki. Bir merhamet dininin mensupları olarak ihtiyaç sahiplerine her zaman merhametle, şefkatle muamele edeceğiz.
31 Mart belediyelerden başlayarak bölgemizde tarihi bir değişimin miladı olacaktır

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şırnak konuşuyor

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.