28 Nisan 2024, Pazar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Şehitlerimizin kanlarını yerde bırakmayacağız'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Şehitlerimizin kanlarını yerde bırakmayacağız'

Cumhurbaşkanı Erdoğan:"Mücadelemizi aksatmadan kararlılıkla sürdüreceğiz. Şehitlerimizin kanlarını yerde bırakmayacağız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Camiler ve Din Görevlileri Haftası Nedeniyle Din Görevlileri Buluşması'nda konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Konuşmamın başında Batman'daki 7 şehidimizi anmadan geçemeyeceğim. Tüm şehitlerimiz için ve bu mücadelemizi aksatmadan kararlılıkla sürdüreceğiz. Şehitlerimizin kanlarını yerde bırakmayacağız. Bu saldırılar bizim düşmana olan hırsımızı ve kinimizi artırıyor. Bunu da bilmelerinde fayda var" dedi.
'BÜTÜN CAMİLERİMİZİN KAPILARI AÇIK OLMALI'
Rahmetli babam her akşam beni camiye götürdü. Bu konularda bizim ailelerle münasebetlerinin de sıcak ilgilerle tahsis edilmesi lazım. Hanım hocaların annelerle ilişkilerini geliştirmesi lazım. Sadece hocayım önümdeki öğrenciye ders vereyim yeterli değil. Aynı şekilde imam ve müezzinler için caminin kapısını açıp kapatmak için orada değil. Bütün camilerimizin kapılarının açık olması gerekir. Hocalarımızın imam müezzin beraber iş bölümüyle kapıların açık olmasını sağlaması lazım. Çünkü bu milletin eninde sonunda toplanacağı yer camilerdir. Ancak bunu sevdirmemiz başarmamız azım. Biz de üzerimize düşeni yapacağız.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Erdoğan Şehitlerimizin kanlarını yerde bırakmayacağız'

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.