27 Nisan 2024, Cumartesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya'ya gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya'ya gidiyor

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmek üzere 5 Ağustos'ta Soçi'ye gidecek. Son olarak İran'ın başkenti Tahran'da bir araya gelen iki liderin, Soçi'de gerçekleşecek sürpriz zirvede Tahıl Koordinasyon Merkezi ve Ukrayna'daki son durumu ele alması bekleniyor. Öte yandan Erdoğan, AK Parti MYK toplantısında Rusya'nın Baykar'la anlaşma yapma konusundaki teklifini kurmaylarına iletmişti. Toplantıda bu konunun da gündeme geleceği ifade edildi.


 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'ya gidiyor. Erdoğan'ın 5 Ağustos tarihinde, günübirlik ziyarette, Soçi kentinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le görüşeceği belirtildi.

 

MASADA 2 ÖNEMLİ KONU VAR

Soçi'de gerçekleşecek sürpriz zirvede İstanbul'da kurulan Tahıl Koordinasyon Merkezi ve Ukrayna'daki son durumun ele alınması bekleniyor.

 

 

RUSYA İLE BAYKAR GÖRÜŞMESİ OLABİLİR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti MYK toplantısında Rusya'nın Baykar'la anlaşma yapmak istediği konusundaki teklifi kurmaylarına iletmişti. Soçi'deki zirvede bu konunun da gündeme geleceği ifade ediliyor.

 

SON GÖRÜŞME TAHRAN'DA GERÇEKLEŞTİ

Ukrayna savaşının başladığı tarihten bu yana iki lider sık sık bir araya gelmişti. Son görüşme 19 Temmuz'da İran'daki üçlü zirvede gerçekleşmişti. Görüşmede Suriye'deki son durum masaya yatırılmıştı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rusya Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin rusya putin dünya haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.