28 Nisan 2024, Pazar

Cumhurbaşkanı Erdoğan Moldova'da duyurdu: İki Türk bankası...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Moldova'da duyurdu: İki Türk bankası...

Moldova Cumhurbaşkanı İgor Dodon ile ortak basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Moldova ile ilişkilerin stratejik ortaklık seviyesine çıkarıldığını açıklayarak "Stratejik ortaklar birbirini hayati çıkarlar söz konusu olduğunda tereddütsüz destekler. Moldova'dan özellikle FETÖ konusunda tereddütsüz destek bekliyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:- Merhum Süleyman Demirel'in ziyaretinden 19 yıl sonra ilk resmi ziyaret olması nedeniyle benim için ayrı. Dodon, ülkemizdeki 24 Haziran seçimlerinin ardından yemin törenime bizzat katılmıştır, teşekkür etmek isterim.- İkili ilişkilerimizi ele alma fırsatı bulduk. Moldova'nın egemenliğinin, toprak bütünlüğünün korunması çok önemli.- 2016 yılı sonunda Serbest Ticaret Anlaşmasının yürürlüğe girmesiyle önemli gelişme kaydettik.- İlişkilerimiz stratejik ortaklık seviyesine çıkarıldı. Stratejik ortaklar birbirini hayati çıkarlar söz konusu olduğunda tereddütsüz destekler. Moldova'dan özellikle FETÖ konusunda tereddütsüz destek bekliyoruz.- Moldova Cumhurbaşkanı Dodon, Gökoğuz Yeri'nin özerkliğinin anayasada güvence altına alınması konusunda taahhütte bulundu.
MOLDOVA'DA ŞUBE AÇACAKLAR
- Ziraat Bankası ve Halkbankası elemanlarını buraya göndermek suretiyle burada bir çalışma yaptılar. En kısa süre içinde bu bankalardan biri veya ikisi burada şubelerini açacaklar. Moldova halkını finans olarak rahatlatmış olacaklar

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Erdoğan Moldova İki Türk bankası... FETÖ destek siyaset haberleri

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.