27 Nisan 2024, Cumartesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun mitinginde vatandaşlara hitap ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;
Rabbim ömür verdikçe bizdeki Giresun sevdası bizdeki Karadeniz sevdası bitmez. Bu can bedende durdukça bizdeki Türkiye sevdası Türkiye aşkı hiç bitmez. 11 ay sonra yeniden Giresun'da olmaktan büyük bir bahtiyarlık duyuyorum.
"EMNİYET'TEN ALDIĞIM RAKAM..."
Emniyet'ten aldığım rakam 26 bin. Bugün 26 bin Giresunlu kardeşimle burada bütünleştik. Yüzde 64.5 oy oranı ile Cumhur İttifakı'na sahip çıktınız. Önümüzde 31 Mart imtihanı var. Önümüzde dönmemiz gereken son bir viraj var.  Hep birlikte bu süreci atlatmamız gerekiyor. Ülkemiz için, istikbalimiz için, istikrarlı bir Türkiye için sizlerin desteğini bekliyoruz. 31 Mart seçimleri Giresun ile birlikte tüm Türkiye için barışa, huzura vesile olsun. AK Parti'yi siz kurdunuz, bugünlere siz taşıdınız.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Erdoğan Giresun mitingi konuşuyor

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.