27 Nisan 2024, Cumartesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'de partisi tarafından düzenlenen mitingde halka hitap ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar: Denizli 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı'na yüzde 50 oy verdi. Biz Denizli'yi çok daha yukarılarda görmek istiyoruz. Denizli'nin şimdi de 31 Mart'ta Cumhur İttifakı'na verdeceği destekle tüm Türkiye'ye örnek olmasını istiyoruz. 
Şu anda Cumhur İttifakı'nın karşısında zillet ittifakı var. Peki bunun içinde kimler var? CHP, PKK terör örgütünün siyasi temsilcisi olan HDP, bunun yanında adı İyi Parti olan İP var. Bir de Saadet var. Ankara'da çok enteresandır zillet ittifakı adayının resimleri var ama resimlerinin altında CHP ve HDP'nin logosu yok. Niye biliyor musunuz? Aday bilinsin ama kimin adayı olduğu bilinmesin diye bunu yapıyorlar. Benim milletim terör örgütü destekçilerine oy vermez. 31 Mart'ta bu ittifaka bir Osmanlı tokadı yakışır. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Denizli Erdoğan mitingde halka hitap ediyor.

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.