27 Nisan 2024, Cumartesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Ödül Töreni'nde konuşuyor .

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle: Yurtdışındaki sancaktarlarımız olarak gördüğümüz ihracatçı firmalarımıza başarılar diliyorum. Türkiye bugünlere kolay gelmemiştir.Hükümete geldiğimizde istikrarsızlıktan bunalmış bir ülke manzarasıyla karşılaştık.
2013 yılında IMF'ye olan borcu sıfırladık. Şu anda bizim  IMF'le bu noktada herhangi bir ilişkimiz kalmadı, bitti o dönem.
Biz ülkemize güvendik, güvendikçe, milletimize ram oldukça  başarıların yağmur olup Türkiye'nin üzerine yağdığını gördük.
Türkiye kendine güvendikçe, bilhassa iş dünyasının önünü açtıkça bölgesinde gücü ve itibarı artan bir ülke haline geldi. Türkiye son 16 yılda, yılda ortalama 5.7 büyüdü. Satın alma paritesine göre dünyanın 13. büyük ekonomisi haline geldi.
Tesis ettiğimiz ve adeta gözümüz gibi koruduğumuz istikrar  ve güven ortamı sayesinde Türkiye, adeta küllerinden yeniden doğmuştur.
Bedeli kurşun gibi olan borçlanma yöntemlerini bir kenara bıraktık. 
Önümüze çıkarılamaya çalışılan engeller Türkiye büyüdükçe küçük birer tümseğe dönüşüyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.