27 Nisan 2024, Cumartesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İşte o zaman külahları değişiriz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İşte o zaman külahları değişiriz”

AK Parti'nin Kızılcahamam kampındaki istişare toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye borcuna sadıktır, yeter ki işi diyet borcuna dönüştürmesinler, işte o zaman külahları değişiriz! " dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye'de kriz yok. Türkiye'de ekonomi ile alakalı bir manipülasyon var. manipülatif bir hareket var" diyen Erdoğan McKinsey tartışmalarıyla ilgili de "Fikri danışmanlık almayacaksınız dedim, biz bize yeteriz." açıklamasını yaptı.

"O teröristler bilsin ki bunu en az 800 teröristle ödeyecekler. Bizim terör örgütlerine olan tavrımız belli. Hepsinin başını ezeceğiz" diye konuştu.

Erdoğan'dan McKinsey açıklaması! Noktayı koydu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, McKinsey tartışmalarına ilişkin, "Bütün Bakan arkadaşlarıma, 'Bunlardan fikri danışmanlık hizmeti de almayacaksınız' dedim. Hiç gerek yok, biz bize yeteriz." dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu zat ücreti mukabil tutulmuş bir danışmanlık şirketi üzerinden aklı sıra bizi köşeye sıkıştırmaya çalışıyor. Tüm arkadaşlarımıza söyledim, bunlardan fikri danışmanlık hizmeti de almayacaksınız dedim. Gerek yok, biz bize yeteriz. Bu zata değil ama bu zatın hezeyanlarıyla aklı karışmış olan varsa izah etmek isterim. Evet, bir dönem Türkiye savunmadan tarıma herşeyini Amerika'ya teslim etmiştir. Türkiye bu felaketi tek parti CHP ve milli şefi İnönü döneminde yaşamıştır" dedi.

Erdoğan'dan İnce'ye sert sözler: Biz bu çapsızlarla yarışmıyoruz Erdoğan'dan İnce'ye sert sözler: Biz bu çapsızlarla yarışmıyoruz

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Cumhurbaşkanı Erdoğan KIZILCAHAMAM McKinsey

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.