20 Mayıs 2024, Pazartesi

 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her müracaat eden üniversiteli burs veya kredi alır

 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her müracaat eden üniversiteli burs veya kredi alır

Mattis, ABD Savunma Bakanlığı'nda (Pentagon), basın mensupları ile bir  araya geldi. AA muhabirinin, "Münbiç'teki yol haritasının ne zaman uygulamaya  başlanacağına" ilişkin sorusu üzerine Mattis, ABD'nin Münbiç'te Türk-Amerikan  askeri iş birliğine hazır olduğunu belirtti.

İki ülke dışişleri bakanlarının geçen hafta Münbiç'te iş birliği yapma  konusunu görüştüğünü hatırlatan Mattis, "Ön cephede bu iş birliğine hazırız. Bu  da birbirimizin nerede olduğunu bilmekle başlıyor." dedi. Öncelikli olarak sınırın iki tarafında devriyelere başlanacağını  bildiren Mattis, daha sonra ise Münbiç'te ortak devriyelerin olabileceğini ifade  etti. Mattis, şunları kaydetti:

"Bu bağlamda, Avrupa'da, hangi gün olduğunu hatırlamıyorum, bu hafta  görüşeceğiz. Türk ordusu, bunu (görüşmeyi) Sttutgart'taki Avrupa Komutanlığı'nda  (EUCOM) yapacak. Bunun nasıl olacağı ve yol haritasının ne olduğu konusunda yol  katediyoruz. Askeri faktörler şu anda değerlendirmede."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0


Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.