27 Nisan 2024, Cumartesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile görüşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile görüşecek

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM'deki grup toplantısına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, yarın MHP lideri Devlet Bahçeli ile bir araya geleceğini söyledi.

Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yarın görüşeceğini söyledi. Meclis Başkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak müşterek hareket edeceklerini belirtti. CHP'NİN İŞ BANKASI HİSSELERİ  CHP'nin İş Bankası hisselerine de değinen Erdoğan, "Bir siyasi partinin bankacılık faaliyeti yapması doğru değil." dedi.  
Erdoğan, partisinin grup toplantısında da "İş Bankası masada, bunu unutmayın. Gazi Mustafa Kemal’in İş Bankası’nı CHP’ye değil hazineye tahsisi vardır. İş Bankası Allah'ın izniyle Hazine'nin malı olacaktır. Bu parlamento, bu tarihi kararı da Allah'ın izniyle alacaktır." demişti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahçeli görüşecek

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.