27 Nisan 2024, Cumartesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan babaocağı Güneysu’da

Cumhurbaşkanı Erdoğan babaocağı Güneysu’da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memleketi Güneysu'ya geldi.

Artvin'de katıldığı toplu açılış töreninin ardından helikopterle  memleketi Güneysu ilçesine gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, makam aracından inip,  otobüs içerisinden kendisini bekleyen vatandaşları selamladı.
Güneysu Merkez Camisi önünde otobüs içerisinden vatandaşlara hitap  eden Erdoğan, konuşmasına hemşehrilerini selamlayarak başladı.
Erdoğan, önce Ardahan ardından da Artvin'de bulunduklarını, hava  koşulları çok ağır olduğu için Ardahan'dan Artvin'e karadan gelmek zorunda  kaldıklarını söyledi.
Buna rağmen hem Ardahan'da hem de Artvin'de muhteşem ve coşkulu  kalabalıklara hitap etme imkanını bulduklarını, bundan dolayı çok mutlu  olduklarını belirten Erdoğan, yarın da Rize'de tüm hemşehrileriyle beraber  olacaklarını dile getirdi.
Erdoğan, Güneysu'nun hep rekorlara alıştığını vurgulayarak, sözlerini  şöyle sürdürdü:
"31 Mart'ta Güneysu'da bu evladınıza inşallah bu rekoru kırmaya hazır  mıyız? Birilerine gereken cevabı vermeye hazır mıyız? İnşallah yarın da Rize'de  hep beraber gereken cevabı vereceğiz. Ondan sonra Trabzon'a geçeceğim. Yarın  akşam yine evimdeyim, sonra da ertesi gün Ordu, Samsun. Durmak yok, yola devam."
Vatandaşlara, "Yalnız siz bu ara çay bulamıyor muşsunuz" diyerek,  kalabalığa kenevirden yapılmış torbaların içinde çay dağıtan Erdoğan, çocuklara  da oyuncak hediye etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Cumhurbaşkanı Erdoğan babaocağı Güneysu

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.