28 Nisan 2024, Pazar

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ağrı'da konuşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ağrı'da konuşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ağrı mitinginde konuşma yapıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;
Ağrı'nın tarihi ve kültürü ile gönlümüzde ayrı bir yeri var. Ağrı'nın bizim gönlümüzde ayrı bir yeri var. Sizler nice zaman hasret türküleri yaktınız. Ağrı'nın hasreti bizim hasretimizdir. Ağrı'nın derdi bizim derdimizdir. Gelin gönlü Ağrı dağı gibi başı yüce olan bu şehri birlikte geleceğe hazırlayalım. Bu şehir yıllarca terör gölgesi altında çok şeyler kaybetti. Nice tabiat harikasına tarihi esere sahip bu şehrin artık şaha kalkmasının vakti gelmiştir.
Ağrı'nın vizyonuna uygun belediye başkanıyla çıktık.
Cumhurbaşkanı olarak tüm Ağrı'daki belediye başkanlarıyla el ele vermek suretiyle nasıl Ağrı'yı kayyumla güzel yere getirdik. Şimdi daha da iyi bir noktaya taşıyacağız.
Belediye başkannı seçeceksin sonra da çalışmayıp çekip Ankara'ya gideceksin. Böyle belediyecilik olur mu? Bu seçmenin oyuna saygısızlıktır. Buradan başkan seçilen zat Muş'a gitti.
Ağrı'ya 12 katrilyonluk yatırım yaptık bay Kemal. Zaten sen Ağrı'ya kaç kere geldin? 
Ağrı'ya bilim merkezi kazandırıyoruz. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'ni ülkemize kazandırdık. Yüksek öğrenim öğrencileri için yurtlar, gençlik merkezleri, spor tesisleri yaptık. Millet bahçesini açılışa hazır getirdik. Bin 45 yataklı kapasiteli 12 hastaneyle birlikte 52 sağlık tesisi kazandırdık. Bay Kemal anlamaz. 4243 konut projesini TOKİ olarak hayata geçirdik. 3 adet atık su arıtma tesisi kazandıracağız. Bölünmüş yollara 363 kilometre ilave ettik. Yol, su medeniyettir. Bundan ne CHP ne HDP anlar, bunlar sadece çukur açar. İmar barışıyla 18 bin Ağrılı kardeşimizin mülkiyet sıkıntısını çözdük. 
Ağrı Havalimanı'na yıllık 2,5 milyon yolcu kapasiteli terminal binası yaptık

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Ağrı Erdoğan konuşuyor

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.