27 Nisan 2024, Cumartesi

 Cinsel ilişkiden bıkınca kocasına bunu yapmış! Şok gerçek...

 Cinsel ilişkiden bıkınca kocasına bunu yapmış! Şok gerçek...

Avusturya ve Almanya'nın son dakika olarak konuştuğu olayda bir hastanede hemşire olarak çalışan kadın 73 yaşındaki kocasını yanlışlıkla öldürdü. Kocasının bu isteğini reddeden kadının izlediği yol ise Avrupa ülkelerinde flaş haber olarak duyuruldu.

Hemşire kadın, her gece cinsel ilişki isteyen kocasını durdurmak için bir plan yaptı.

Eşinin cinsel taleplerinden bıkan kadın, kocasına uyku ilacı verdi. Hiçbir şeyden haberi olmayan koca dört uyku ilacını arka arkaya içti. Kocası uykuya dalınca rahatlayan Silvia M, sabah olunca şok gerçekle karşılaştı. 73 yaşındaki Heinz P, yatakta kıpırdamadan duruyordu. Yanlışlıkla kocasını öldüren Silvia M, olayı kimseye söylemedi. Kocasının cesedini sürükleyerek garaja götürdü. Üzerini plastik çöp poşetiyle kapattı. Heinz P'nin cesedi bir ay sonra bulundu. Almanya ve Avusturya'nın konuştuğu olayda Silvia M, Salzburg kentinde çıkarıldığı mahkemede yedi yıl hapis cezası aldı. Kameralar önünde yüzünü tamamen kapatan eski hemşire Silvia M'nin, kocasının arabasını sattığı ve kredi kartını kullandığı ortaya çıktı.

Tecavüzcüyü cinsel organından bıçaklayıp.. Tecavüzcüyü cinsel organından bıçaklayıp..

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Avusturya Almanya son dakika hastane Avrupa Koca cinsel

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.