27 Nisan 2024, Cumartesi

CHP Adana İl Başkanı Emrah Kozay istifa etti

CHP Adana İl Başkanı Emrah Kozay istifa etti

CHP Adana İl Başkanı Emrah Kozay, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Kozay, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, mevki, makam ve  koltukların gelip geçici olduğunu belirtti.
Parti genel merkezine sitemde bulunan Kozay, açıklamasında şu  ifadeleri kullandı:
"Meclis üyesi listeleri hazırlanırken örgüt yok sayılmıştır. Ayrıca  aday listeleri örgüte gösterilmediği gibi, genel merkezin genelgesine göre  listeleri seçim kurullarına teslim edecek kişileri il başkanının yetkilendirmesi  gerektiği halde yine örgüte bilgi verilmemiş, yetkilendirmeler örgütün bilgisi  olmadan yapılmış ve yine örgüt yok sayılmıştır. Adana il örgütünün başındaki kişi  olarak Türkiye Cumhuriyetinin aydınlık yüzü insanları olan siz değerli yoldaşlarımdan aldığım yetkinin vicdanımda oluşturduğu sorumluluk duygusu ve  bilinciyle bu durumu kabullenmem mümkün değildir. Bu bağlamda siz değerli parti  yoldaşlarım adına ilkesel bir duruş sergilenme zorunluluğu hasıl olduğundan il  başkanlığı görevinden ayrılma kararını hayata geçirme zorunda kaldım."
Kozay, yaşanan tüm olumsuzluklara karşın, partilerinin yerelde ve  genelde iktidar olması için mücadele edeceğini aktardı.
Yerel seçimlerde CHP'nin mutlaka başarılı olmak zorunda olduğunu ifade  eden Kozay, bundan sonra da CHP'nin bir üyesi olarak mücadele edeceğini kaydetti.
CHP Adana il örgütü de Kozay'ın istifa ettiğini doğruladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

CHP Adana İl Başkanı Emrah Kozay istifa etti

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.