27 Nisan 2024, Cumartesi

Bülent Kerimoğlu'nun özel fotoğrafı sızdırıldı

Bülent Kerimoğlu'nun özel fotoğrafı sızdırıldı

İBB başkanlığına adaylığını açıklayan Bülent Kerimoğlu'nun özel fotoğrafı sızdırıldı

 

 

CHP Genel Merkezi'nde yapılan toplantıda Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun İBB Başkanlığına aday olduğunu açıkladığı öne sürüldü. Kerimoğlu'nun bu açıklaması sonrası sosyal medyada dikkat çeken bir fotoğraf karesi dolaşıma sokuldu.

 

Dün Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde belediye başkanları toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda İBB Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun ise sosyal medyada bir fotoğrafı yayınlandı. Karede, Kerimoğlu'nun bir mekanda 2 genç kadınla oturduğu görülüyor.

 

İBB İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun belediye başkanları ile yaptığı toplantı gündem düşmüyor. Son olarak Gazeteci Barış Yarkadaş Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun İBB başkanlığına aday olduğunu açıkladı. İddialara göre Kerimoğlu toplantıda Kılıçdaroğlu'na dönüp "İstanbul'da bir başarı yakaladık, bunu yerel seçimde de sürdürmek zorundayız. Eğer üyeye dayalı ön seçim koyarsanız ben İBB Başkanlığı'na adayım" dedi.

 

DİKKAT ÇEKEN KARE

Bu gelişmeler dikkatle takip edilirken Kerimoğlu'nun adaylık çıkışının ardından dikkat çeken bir kare sosyal medyada servis edildi. Kerimoğlu'nun fotoğrafta 2 genç kadınla yemek yediği görülüyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Bülent Kerimoğlu Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.