28 Nisan 2024, Pazar

Bu tepkiyi hiç beklemiyordu!

Bu tepkiyi hiç beklemiyordu!

Bu tepkiyi hiç beklemiyordu! Ümit Özdağ, kendisine "ucube" diyen vatandaşa böyle karşılık verdi

Bolu'da esnaf ziyaretinde bulunan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'a bir vatandaş, "Askerimize hakaret edenlere neden ağzınızı açmazsınız?" diye sordu. Özdağ, "Bizi başkasıyla karıştırıyorsunuz" diye cevap verdikten sonra vatandaşla bir süre tartıştı. Tartışmanın ardından "Desteğinizi isteriz" diyen Özdağ'a vatandaşın karşılığı ise "Ucubelere destek vermem. Size ucube diyorum" şeklinde oldu. Özdağ bir süre daha vatandaşı dinledikten sonra "Hiçbir şey söyleme artık" deyip yürümeye devam etti.

 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bir dizi ziyaretlerde bulunmak amacıyla Bolu'ya geldi. Programına şehitlik ziyaretiyle başlayan Özdağ, cuma namazının ardından İzzet Baysal Caddesi'nde esnaf ziyareti yaptı.

 

"BİZİ BAŞKASIYLA KARIŞTIRIYORSUNUZ"

Özdağ esnaf ziyareti yaptığı sırada yanına gelen Mustafa Bayındır isimli vatandaş, "Askerimize hakaret edenlere neden ağzınızı açmazsınız? Bu insanların söylediklerine ağzınızı açmıyorsunuz da esnafı geziyorsunuz?" diye sordu. Özdağ, vatandaşın bu sorusuna, "Bizi başkasıyla karıştırıyorsunuz" şeklinde cevap verdi.

 

"UCUBELERE DESTEK VERMEM"

Kısa süre yaşanan tartışmanın ardından "Desteğinizi isteriz" diyen Özdağ'a destek vermeyeceğini belirten Bayındır, "Ucubelere destek vermem. Size ucube diyorum. Birlik, beraberlik varken Türk düşmanlarına karşı birlik olmuyorsanız, ayrı ayrı baş çekiyorsanız. 'Biz Tayyip Erdoğan'ı yeneceğiz' diyorsanız ucubesiniz" diye konuştu.

 

"HİÇBİR ŞEY SÖYLEME ARTIK"

Özdağ, Bayındır'ın "Bir şey daha söyleyeceğim" sözü üzerine "Hiçbir şey söyleme artık" diyerek ziyaretlerine devam etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Zafer Partisi Ümit Özdağ Bolu Politika Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.