27 Nisan 2024, Cumartesi

'Bu millet, hiçbir dönemde yıkım ekibinin yanında yer almamıştır'

'Bu millet, hiçbir dönemde yıkım ekibinin yanında yer almamıştır'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Bu millet, tarihinin hiçbir döneminde yıkım ekibinin yanında yer almamıştır." dedi.

Kastamonu Belediye Başkanı ve belediye başkan adayı Tahsin Babaş'ın,  Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen "Proje Tanıtım Toplantısı"na katılan Bakan  Turhan, burada yaptığı konuşmada, Kastamonu'da olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu  belirtti.

Herkesin gözünün kulağının Türkiye'de olduğuna işaret eden Bakan  Turhan, şunları söyledi:

"Türkiye, bu medeniyetin son kalesi, son umudu. Meseleye böyle  yaklaşmak gerekir. Böyle yaklaştığınız takdirde bölgede yaşananların hiçbirinin  tesadüf olmadığını daha iyi anlayacaksınız. O nedenle çok uyanık olmamız lazım.  At izi, it izine karışmış ve her şeyin çivisi çıkmış durumda. Hakkı hukuku olan  değil, gücü olan her şeyi belirlemek istiyor. Maalesef bu güç sahipleri, bu  emperyalistler her şeye ve her coğrafyaya hükmetmek istiyor. Türk İslam  medeniyetini hedef alıyorlar. Bu davanın lideri sayın Cumhurbaşkanımızı hedef  alıyorlar. 900 yıl önce ne ise 100 yıl önce ne yapmak istedilerse, birtakım  güçler bugün de aynısını yapmak istiyor. Kendi düzenlerinin dışında bir düzen  kurucu, oyunlarının dışında bir oyun kurucu, çıkarlarının dışında bir hakimiyet  alanı görmek istemiyorlar. Buna karşın biz, başından beri millet olarak da  hükümet olarak da buna 'hayır' diyoruz. 'Ya istiklal ya ölüm' milletimizin  varoluş şiarıdır."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Cahit Turhan 'Bu millet hiçbir dönemde yıkım ekibinin yanında yer almamıştır'

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.