27 Nisan 2024, Cumartesi

Bir anda gece kulübünde kalakaldı!

Bir anda gece kulübünde kalakaldı!

Dünya bu kadının gece kulübünde yaşadıklarını anlatıyor.18. yaş gününü kutlamak için Cuma günü bara gitti.Ve bir anda hareketsiz kaldı.

Daha az önce eğlenen genç kadın, bir anda gece kulübünde kalakaldı.Felç olduğunu düşündü.Bir güvenlik görevlisine tutunarak ambulansı bekledi.Kaldırıldığı hastanede 8 saat boyunca tutuldu.O anları “Etrafımdaki her şeyi görüp duyuyordum. Ancak tek bir kasımı bile oynatamıyordum” ifadesiyle anlattı.Shayna Karniewicz, içine uyuşturucu katılmış bir iğnenin koluna saplandığını ifade ediyor.Tecavüz iğnesi” olarak da bilinen metotla kendisine saldırıldığını söylüyor:“Kolumda yanma hissettim. Baktığımda nokta şeklinde kan vardı.”Avustralya’nın Perth kentindeki barın güvenlik kamerası görüntüleri de, genç kadına tuvalete giderken birinin yanaştığını gösteriyor.Ancak saldırı olup olmadığı görüntülerde çok net gözükmüyor.Polis, bölgede iki kişinin daha benzer olaylar yaşadığını belirtti.İngiliz basını da takipçilerini uyardı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Dünya Shayna Karniewicz gece kulübü 18 yaş kutlama kalakaldı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.