29 Nisan 2024, Pazartesi

Binali Yıldırım'dan 'nevruz' mesajı

Binali Yıldırım'dan 'nevruz' mesajı

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, nevruz dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Binali Yıldırım, mesajında, coşkuyu ve heyecanı arttıran Nevruz  Bayramı'nı kutladığını belirtti.
Bugün, 46. ölüm yılında anılan büyük ozan Aşık Veysel'in "Benim sadık  dostum" dediği toprağın canlanışını ve baharın gelişini müjdeleyen bayram  vesilesiyle düzenlenen etkinliklerin neşeli ve coşkulu geçmesini dileyen  Yıldırım, şunları kaydetti:
"Aramızdaki kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşmanın önemini hatırlatan  bu güzel günün gönül coğrafyamızdaki milletler arasında sosyal ve kültürel  köprüler kurduğuna inanıyorum. Hazreti Ali'nin doğum günü olarak da bilinen ve  ülkemizle birlikte Orta Doğu, Kafkaslar, Balkanlar ve Orta Asya'da da kutlanan  Nevruz Bayramı'nın, bölgemizde ve dünyada barış ve kardeşliğin artmasına vesile  olmasını temenni ediyorum. Birliğimizin, barışımızın, muhabbetimizin daim  olmasını diliyor, 21 Mart Nevruz Bayramı'nı kutluyorum."
Yıldırım ayrıca nevruzu sosyal medya hesaplarından Azerbaycan  Türkçesi, Özbekçe, Kürtçe, Zazaca, Rusça, İngilizce, Almanca, Fransızca, Gürcüce  ve Arapça da kutladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Binali Yıldırım 'nevruz' mesajı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.