28 Nisan 2024, Pazar

Binali Yıldırım: 'Pazar günü demokrasi bayramını birlikte yaşayacağız'

Binali Yıldırım: 'Pazar günü demokrasi bayramını birlikte yaşayacağız'

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Devletimizi ebediyete kadar yaşatmak hepimizin boynunun borcudur. Bu konuda en büyük desteği siz Erzurumlu dadaşlardan alıyoruz. Çünkü sizler milli iradenin temsilcisisiniz. Pazar günü büyük bir demokrasi bayramını birlikte yaşayacağız." dedi.

Pasinler ilçesinde düzenlenen AK Parti mitingine telekonferans ile  canlı bağlantı yapan Yıldırım, mülki İslam'ın kilidi Erzurum'da vatandaşların  tarih yazdığını söyledi.
Tek yürek ve tek bilek olarak vatandaşların Pasinler Ovası'nı  inlettiğini aktaran Yıldırım, "Yürekten haykırdığınız sesinizi İstanbul'dan  duyuyoruz." dedi.
Yıldırım, Erzincan'ın doğunun kapısı, Erzurum'un da doğunun kalesi  olduğunu anlatan Yıldırım, şöyle konuştu:
"Erzurum'un kaderi Erzincan, Erzincan'ın kaderi de Erzurum, her  ikisinin de kaderi Anadolu'dur, Türkiye'dir. Tarihimiz birdir ve o yüzden  birbirimizi iyi anlarız. Devletimizi ebediyete kadar yaşatmak hepimizin  boynunun  borcudur. Bu konuda en büyük desteği siz Erzurumlu dadaşlardan alıyoruz. Çünkü  sizler milli iradenin temsilcisisiniz. Ne yaparsak yapalım son sözü  Hasankaleliler, Erzurumlular, İstanbullular söyleyecek. Pazar günü büyük bir  demokrasi bayramını birlikte yaşayacağız."
Seçimlerin ülkeye hayırlı olması temennisinde bulunan Yıldırım,  vatandaşlardan 31 Mart'taki Mahalli İdareler Seçimleri nedeniyle destek istedi.
Yıldırım, konuşması sırasına oturduğu koltuğa bakarak, "Koltuk da  fiyakalı olmuş, daha basit bir şey olsaydı" demesi alandakileri güldürdü.
"MEHMETÇİK O GÜN GÖĞSÜNÜ O ZALİMLERE SİPER EDENLERİN ADIDIR"
Eski Sağlık Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ,  vatandaşların 15 Temmuz'da bayrağa, milletin birliğine ve vatanın bütünlüğüne  sahip çıktığı gibi 31 Mart'ta da devletin bekasına sahip çıkacağını söyledi.
"PKK'sı, Kandil'i, FETÖ'sü, Pensilvanya'sı, batılı ülkelerdeki Türk  düşmanları, bazı devletlerin derin yapıları hepsi bir araya geldiler ama  bilmiyorlar ki Türk milleti ihtiyacı olduğunda tek bir yürek olmayı her zaman  başarmıştır." ifadesini kullanan Akdağ, "31 Mart'ta bir kere daha tek yürek ve  ses olarak Pasinler'den sesimizi haykıracağız." dedi.
Akdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı  Meral Akşener'i de eleştirerek, vatandaşın yanlış yerde duranlara nerede durması  gerektiğini 31 Mart'ta öğreteceğini dile getirdi.
Recep Akdağ, şunları kaydetti:
"Bugün CHP, adından iyi bir şeyi olmayan İYİ Parti, Saadet Partisi  maalesef PKK'nın siyasi uzantısı olan HDP ile dans ediyor, onlarla kardeş  oldular. Bugünden 31 Mart sonrasını konuşmaya başladılar. Hep neyin hesabını  yapıyorlar biliyor musunuz. Cumhur İttifakı'nın yani AK Parti ve MHP adaylarının  aldığı oyu bir tarafa yazacaklar, öbür taraftan kirli ittifakın oylarını bir  tarafa yazacaklar. HDP'nin yetkilileri, Kandil'deki zalim elebaşıları dahil hep  'Biz AK Parti ile MHP'yi zayıflatacağız, bu bizim için son şans' diyor, aynı şeyi  FETÖ de söylüyor. 31 Mart'ta FETÖ'yü, PKK'nın elebaşılarını, Netanyahu'yu, Yeni  Zelanda'da ölüm listesine Recep Tayyip Erdoğan'ı koyan o zalim katili  sevindirmeyeceğiz."
"SEÇİMLER BİTTİĞİ AN BU ÇIKAR İTTİFAKI AKŞAM SAAT 19.00'DA BİTECEK"
Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok  ise Türkiye'nin yol ayrımında olduğunu ifade ederek, CHP, İYİ Parti ve HDP'yi  eleştirdi.
Altınok, şunları kaydetti:
"Tek dertleri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a karşı olmak.  Allah'ın izniyle bu millet Erdoğan'ı yalnız bırakmayacak. Biz Sayın Erdoğan ve  Sayın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile milli ittifak yaptık. Milli olan,  memleketi ve milleti sevenlerin ittifakı. Bu ittifakı pazara kadar değil, mezara  kadar götüreceğiz. Diğer taraftakilere şimdiden söylüyorum. Seçimler bittiği an  bu çıkar ittifakı akşam saat 19.00'da bitecek, saat 20.00'de boylarının ölçüsünü  aldıktan sonra hepsi yavaş yavaş evlerine gidecekler. Bu millet, geleceği,  birliği, bekası ve daha büyük şahlanışa imza atmak için bu milli duruşa desteğini  verecek."

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Binali Yıldırım 31 Mart demokrasi bayramını birlikte yaşayacağız'

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.