20 Nisan 2024, Cumartesi

BBP ADAYLARINI CUMA GÜNÜ TANITACAK

BBP ADAYLARINI CUMA GÜNÜ TANITACAK

Büyük Birlik Partisi 14 Mayıs Cuma günü yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’ne katılacak adaylarını 14 Nisan Cuma günü saat 14.00’te Ankara Altındağ Kültür Merkezi’nde tanıtacak.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Mustafa Destici’nin de katılımıyla gerçekleşecek olan aday tanıtım töreninde adaylarını hem partililere hem de halka tanıtacak.

 

Büyük Birlik Partisi önceki seçimlerde iddialı bir şekilde oy potansiyelini yakalamış, sonraki seçimlere adını diğer partilere oranla yüksek tutarak halkın güvenini bir kez daha kazanmış oldu.

 

Cuma günü yapılacak olan aday tanıtım toplantısına tüm halkı davet eden Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş 1. Sıra milletvekili adayı Bülent İspir, “hiçbir karşılık beklemeden bizimle bu uğurda yürüyen, bize inanan halkımıza sonsuz teşekkür ederim.” Cuma günü yapılacak olan aday tanıtım toplantısına başta doğup büyüdüğüm şehir Elbistan olmak üzere tüm Kahramanmaraşlı hemşerilerimizin de katılımından büyük memnuniyet duyacağını ifade etti.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici Erkan Baş Politika Güncel Haberler Bülent İspir BBP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş 1. Sıra milletvekili adayı Bülent İspir Elbistan

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.