27 Nisan 2024, Cumartesi

Bakireyim dedim, zorla tecavüz etti

Bakireyim dedim, zorla tecavüz etti

Son ayların popüler şarkıcılarından Kurtuluş Kuş'un konser için gittiği Aydın'da 21 yaşındaki kadın hayranına tecavüz ettiği ileri sürüldü. Şarkıcıdan şikayetçi olan genç kız, "Bakire olduğumu söyleyerek yalvardım. Ellerimi tutup tecavüz etti" dedi.

Tecavüze uğradığı gerekçesiyle şarkıcı Kurtuluş Kuş'tan şikayetçi olan genç kız: Bakireyim dedim, zorla tecavüz ettiSevmedim Deme, Beni Bu Geceden Öldür, Nabız, İçime Ata Ata gibi şarkılarıyla popüler olan Kurtuluş Kuş, bu sefer cinsel istismar iddiasıyla gündeme geldi. Konser için Aydın'a giden şarkıcının İzmirli bir kadın hayranına otelde tecavüz ettiği ileri sürüldü.

 

ŞİKAYETÇİ OLDU

Yeni Asır'da yer alan habere göre, 21 yaşındaki B.Ö., genç şarkıcıyla iletişime geçerek daveti üzerine Aydın'daki konsere gitti. İzmir'den Aydın'a giden genç kız, şarkıcının alkollü olmasından yararlanarak kendisine tecavüz ettiğini ileri sürerek şikayetçi oldu.

 

"BAKİREYİM DİYE YALVARDIM AMA ZORLA TECAVÜZ ETTİ"

Şikayetin ardından ifadesine başvurulacak olan Kurtuluş Kuş tarafından mağdur edildiği ve hayatının karardığını söyleyen genç kız, "Kendisi bana sarıldığı anda bakire olduğumu söyleyerek yalvardım. Ama ellerimi zorla tutup tecavüz etti" dedi.

KURTULUŞ KUŞ EVLİLİK VAADİNDE BULUNMUŞ

Tecavüzün ardından Kurtuluş Kuş'un "Sonra belki evleniriz. Ağlama, hadi git" dediğini anlatan genç kız, "Babamın başı belaya girmesin diye anlatmayacaktım ama durgunluğumdan şüphelenince anlatmak zorunda kaldım" şeklinde konuştu.

 

AVUKAT: KURTULUŞ KUŞ'UN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Tecavüze uğradığı gerekçesiyle şarkıcı Kurtuluş Kuş'tan şikayetçi olan genç kız: Bakireyim dedim zorla tecavüz etti

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.