28 Nisan 2024, Pazar

 Bakan Varank devreye girdi ve engelledi!

 Bakan Varank devreye girdi ve engelledi!

Ar-Ge laboratuvarı kapanmayacak

 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nin AR-GE laboratuvarının kapatılacağı haberleri üzerine, üniversite yönetimi ile görüşerek sorunun çözülmesini sağladığı belirtildi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin kabinesinde Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak görev yapan Mustafa Varank’ın, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nin AR-GE laboratuvarının kapatılacağıyla ilgili haberler üzerine harekete geçerek, söz konusu laboratuvarın tamamen gençlerin bilimsel çalışmalarını için kullanılması amacıyla üniversite yönetimiyle görüştüğü bildirildi.

ÖĞRENCİLERDEN VARANK'A TEŞEKKÜR

Ar-Ge laboratuvarının kapanmasının önüne geçmesinin ardından, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi öğrencileri ve öğretim üyeleri, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a teşekkürlerini iletti.

Söz konusu laboratuvarda, öğrencilerin önemli projelere imza attığı, özellikle savunma sanayine yönelik Ar-Ge çalışmaları yapıldığı bildirildi. Bakan Varank’ın müdahil olmasının ardından laboratuvar tamamen Ar-Ge çalışmalarına tahsis edildiği açıklandı.

Laboratuvar ile ilgili sıkıntının çözülmesinin ardından kararı yine sosyal medya hesabından paylaşarak sevincini dile getiren Doç. Dr. Kıvrak, Bakan Varank’a sosyal medya üzerinden yazdığı “Problemin çözülmesine bizzat müdahil olan Sayın bakanımıza, değerli yardımcılarına ve dahi bilgimiz dahilinde olmayıp problemin çözülmesine katkıda bulunan tüm devlet büyüklerimize şahsım ve öğrencilerim adına gönülden teşekkürlerimi sunarım” mesajı ile teşekkür ederek, öğrencileri ile çalışırken bir fotoğrafını paylaştı.

 

 

 “Siyasi tarihinde hep ihanet var!”  “Siyasi tarihinde hep ihanet var!”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Ar-Ge Sanayi Yıldırım Beyazıt Mustafa Varank

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.