27 Nisan 2024, Cumartesi

Bahçeli'den itiraz çıkışı: Yeni bir seçim de düşünülebilir

Bahçeli'den itiraz çıkışı: Yeni bir seçim de düşünülebilir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli seçim sonuçlarına itirazlarla ilgili sürecin devam ettiğini belirtti ve 'İtirazlar demokratik hak, yapılması gerekir' dedi. Bahçeli, "Eğer seçim sonuçları toplum huzurunda sonuç bulmayacaksa, o vicdanı huzurlu kılabilecek bir seçim de düşünülebilir. Bunun süresi 60 gündür. 60 günden sonraki ilk pazar günü seçim yapılabilir. Gocunmaya gerek yok" ifadelerine yer verdi.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle;
İtirazlar en kısa zamanda değerlendirilmeli
İstanbul'da bir kargaşa yaşanmaktadır.
İtirazlar değerlendirilip Türkiye normalleştirilmeli.
Süreç devam ediyor yorum yok. İstanbul'da bir kargaşa yaşanmaktadır. İtirazların sonucu alınmalıdır karar neyse YSK vermelidir. Eğer seçim sonuçları toplum huzurunda sonuç bulmayacaksa, o vicdanı huzurlu kılabilecek yeni bir seçim de düşünülebilir. Bunun süresi 60 gündür. 60 günden sonraki ilk pazar günü seçim yapılabilir. Gocunmaya gerek yok
MANSUR YAVAŞ'IN MAZBATA ALMASI
Ankara'da aklanmadan mazbatası verilmiş bir kişi vardır ve onun için benim başkanım diyemem.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

MHP Genel Başkanı Bahçeli itiraz çıkışı Yeni bir seçim düşünülebilir

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.