28 Mart 2024, Perşembe

Bahçeli, Erdoğan'ın cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifini reddetti

Bahçeli, Erdoğan'ın cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifini reddetti

Ankara kulislerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ittifak ortağı MHP lideri Devlet Bahçeli'ye cumhurbaşkanı yardımcısı olması için teklif götürdüğü ancak Bahçeli'nin bu teklifi kabul etmediği konuşuluyor.

28 Mayıs'ta gerçekleşen cumhurbaşkanlığı seçimi 2. turundan zaferle ayrılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni dönemi şekillendirmek üzere çalışmalarını sürdürüyor.

 

BAHÇELİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Bu kapsamda cumartesi günü Kabine'de yer alacak isimlerin açıklanması beklenirken Erdoğan önceki gün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Beştepe'de kabul etti. İki liderin de günlük programlarında yer almayan görüşme sonrası bir açıklama yapılmadı.

 

ERDOĞAN'IN TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİ

Ankara kulislerinde konuşulanlara göre Erdoğan Bahçeli'ye bu görüşmede cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifini sundu. Ancak Bahçeli'nin ise bu görevi kabul etmediği öne sürüldü.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bahçeli Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.