25 Nisan 2024, Perşembe

Aradım ama ulaşamadım

Aradım ama ulaşamadım

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu, "Muharrem İnce, Ankara mitinge davet edildi mi?" sorusuna "Bugün Ankara'daki mitinge davet etmek için de aradım ama ulaşamadım. Ben Muharrem Bey'in oraya gelmesini, Halil İbrahim Sofrası'na davet ettiğimizi bilmesini isterim" yanıtını verdi.


 

Sürpriz bir şekilde cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin bugün Millet İttifakı'nın Ankara mitingine katılacağı iddia edilmiş ancak İnce, "Benimle mitinge katılım konusunda kimse konuşmadı. Benim de haberim yok" diyerek bu haberleri yalanlamıştı. CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, FOX TV'de katıldığı canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce hakkında son gelişmelere de değindi.

 

"MONTAJLAR VE BEL ALTI VURUŞLAR DOĞRU DEĞİL"

Kılıçdaroğlu şunları söyledi: "Montajlar ve diğer şeylerle bel altı vuruşlar doğru değil. Cesaretin varsa çıkarsın karşısına. Montajlarla insanları karalamanın doğru olmadığını düşünen birisiyim.

 

"MUHARREM İNCE'Yİ ARADIM AMA ULAŞAMADIM"

Son 24 saatte Muharrem İnce ile görüşmedim. Hastaneye yattığında görüştüm. Kısa da bir sohbetimiz oldu. Bugün Ankara'daki mitinge davet etmek içinde aradım ama ulaşamadım. Ben Muharrem Bey'in oraya gelmesini, Halil İbrahim Sofrası'na davet ettiğimizi bilmesini isterim. Muharrem İnce beni destekliyor mu bilmiyorum. Destekleme konusunda görüşmemiz olmadı"

 

"ERDOĞAN'IN NEYİ KASTETDİĞİNİ BİLMİYORUM"

Muharrem İnce'nin çekilmesiyle ilgili kendisini suçlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarına da yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Erdoğan'ın neyi kastettiğini bilmiyorum. Erdoğan gerçekten bu ülkenin çıkarlarını savunuyorsa seçimin sağlıklı bir ortamda yapılmasını sağlamalıdır. Uygulamalarla sesimi kaydedip birileriyle görüşme yapmışım gibi göstermeye kalktılar. Benim kimlerle görüştüğüm açık. Her şey ortada.." dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kemal Kılıçdaroğlu Muharrem İnce Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.