28 Nisan 2024, Pazar

Anket şirketlerindeki oy oranına isyan etti

Anket şirketlerindeki oy oranına isyan etti

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, dün Balıkesir ve İzmir'deydi. Vatandaşın kendisine gösterdiği ilgiyi örnek veren İnce, "Bu parti 2-3 puanlık parti olabilir mi? Kendiniz görüyorsunuz. Anketçilerin yatacak yeri yok" dedi.


Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte siyasi parti lideri de saha ziyaretlerini sıklaştırdı. O liderden biri de Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce oldu.

 

ESNAF ZİYARETİ YAPTI

İnce dün Balıkesir ve İzmir'in ilçelerinde hem partisinin binalarını ziyaret etti, hem de esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

 

 

ANKETÇİLERE İSYAN ETTİ

Gazeteci Deniz Gezgici'ye konuşan Muharrem İnce, arkasında yürüyen kalabalığı göstererek anket şirketlerineisyan etti. İnce, "Bu parti 2-3 puanlık parti olabilir mi? Kendiniz görüyorsunuz. Anketçilerin yatacak yeri yok" ifadelerini kullandı.

 

BALIKÇI İLE GÜLDÜREN DİYALOG

İnce, yürüdüğü güzergah üzerinde bir balıkçı görünce de içeri girdi. Balıkçıya "Balık neden baştan kokar" diye soran İnce, istediği cevabı alamayınca "Çünkü ayakları yok" diye kendi sorusunu yanıtladı. Bu sırada gülmeye başlayan partililer, genel başkanlarıyla birlikte yürümeye devam etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Memleket Partisi Muharrem İnce Balıkesir İzmir Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.