27 Nisan 2024, Cumartesi

Ankara'da tarihi gün! Yüz binler orada...

Ankara'da tarihi gün! Yüz binler orada...

Cumhur İttifakı’nı oluşturan AK Parti ile MHP’nin ikinci ortak mitingi bugün Ankara’da gerçekleşiyor. Mitingde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli, önemli mesajlar verecekler.

Mitingte ilk konuşmayı MHP lideri Bahçeli yapacak. Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlara seslenecek. İki lider seçime yönelik önemli mesajlar verecek.Miting alanı Türk bayrakları ile süslenirken, partilerin simge ve sembolleri ise alanda yer almıyor. Mitinge katılan tüm vatandaşlara Türk bayrağı dağıtılıyor.Alanda ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli'nin ittifak görüşmeleri sırasında birlikte verdiği pozların yer aldığı fotoğraflar ve ittifakı anlatan ortak sloganlar yer alıyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Ankara tarihi gün Erdoğan MHP Devlet Bahçeli önemli mesajlar verecekler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.