27 Nisan 2024, Cumartesi

Akal'ın, hesaba değil servis ücretine takıldı

Akal'ın, hesaba değil servis ücretine takıldı

Servis ücretini çok bulan Akalın, hesaba ses çıkarmadı.

Zaman zaman kendini kaybeden ve nedensiz yere atılımlarda bulunan Demek Akal’ın, bu seferde gelen hesaba ses çıkarmazken, hesaba eklenen servis ücreti için sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

 

Yüklü hesaba ses etmeyen ama servis ücretine bahane bulan Akal’ın hiç samimi gelmedi.

 

Kazıklanacağız da bu kadar değil

 

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, gittiği restoranda 514 liralık servis ücretine tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından hesap fişini yayınlayan şarkıcı "Servis ücretine belki 200 lira vereceğim, 514 lira nedir ya? Anladık kazıklanacağız da bu kadar değil" dedi.

 

Şarkılarının yanı sıra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Demet Akalın, gittiği restoranda ödediği servis bedeline tepki gösterdi.

 

"BU KADAR DA DEĞİL"

Lüks restoranlarda bahşiş sistemi yerine "servis bedeli" getirildi. Masaya açılan servislerin ve hizmet eden garsonların bahşişi hesabın yüzde 10'luk bir dilimine göre hesaba yansıtılıyor. Yemek yediği yerde 5 bin 652 liralık hesabın 514 lirasının servis ücreti olduğunu gören Demet Akalın da tepki gösterdi. Instagram hesabından hesap fişini yayınlayan şarkıcı "Servis ücretine belki 200 lira vereceğim, 514 lira nedir ya? Anladık kazıklanacağız da bu kadar değil" ifadelerini kullandı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Demet Akalın Magazin Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.