27 Nisan 2024, Cumartesi

AK Parti'de büyük gün... Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir adaylarını açıklayacak.

AK Parti'de büyük gün... Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir adaylarını açıklayacak.

AK Parti’nin İzmir’deki belediye başkan adayları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Halkapınar Spor Salonu’nda düzenlenen törenle birazdan açıklanacak. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Binali Yıldırım aday tanıtım töreninde konuşuyor.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Binali Yıldırım aday tanıtım töreninde yaptığı konuşmada, "Bizim yol arkadaşlarımız hiç birşeyi yarı yolda bırakmaz. İnşallah İzmir'de ezilen tohumlar meyveye dönecek. İnşallah İzmir AK Parti belediyeciliğiyle buluşacak" dedi.
ZEYBEKCİ: "HEP BİRLİKTE GURUR GÜNÜ YAŞAYACAĞIZ"
Kürsüye ilk çıkan AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci oldu. Zeybekci, "İnşallah 31 Mart'ta bizler hep birlikte bir gurur günü yaşayacağız" dedi.
"MAZERET YOK YOLA DEVAM" DİYORUZ'
Zeybekci açıklamasında, "Allah’ın izniyle zatıalinizin talimat ve destekleriyle İzmir’imiz bu yarışta hakkettiği yere ulaşacaktır. 31 Mart İzmir için tarihi bir gün olacaktır. İzmir’imiz bahaneler ve mazeretler nedeniyle bu gelişimi büyük oranda ıskalamıştır. Bugün itibariyle İzmir’imizde mazeretler dönemi bitecektir. Artık 'mazeret yok yola devam' diyoruz" ifadelerine yer verdi.
"İNSANIN RIZASININ ALINMADIĞI İŞTEN HAYIR GELMEZ"
"31 Mart akşamına kadar İzmir’de gönülleri fethedeceğiz. Ayrıştıran değil birleştiren olacağız." diyen Zeybekci, "İnsanın rızasının alınmadığı işten hayır gelmez. Gönül kırmayacağız. Bugüne kadar gönül kırmadık, söz verip de yerine getirmediğimiz hiçbir sözümüz yoktur. Asla yalan söylemeyeceğiz. Söz verdik mi canımız pahasına tutacağız. Emanete hıyanet etmeyeceğiz, ettirmeyeceğiz." dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

AK Parti Erdoğan İzmir aday açıklama

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.