28 Nisan 2024, Pazar

AK Parti olağanüstü kongreye gidiyor!

AK Parti olağanüstü kongreye gidiyor!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. Yarım saat süren toplantıda, AK Parti 4. Olağanüstü Kongresi'nin 7 Ekim'de yapılması kararlaştırıldı.

Ak Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) bugün saat 14.00'te AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Kongre öncesi son kez gerçekleşen toplantı yarım saat sürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu toplantıda MKYK üyelerine teşekkür etti.

 

KONGRE KARARI ALINDI

Toplantıda, AK Parti 4'üncü Olağanüstü Kongresi'nin 7 Ekim'de yapılması kararı alındı. 12 Eylül günü gerçekleştirilecek Merkez Yürütme Kurulu'nda ise, teşkilat başkanlığı tarafından 7 Ekim'de yapılacak olağanüstü kongrenin sunumu gerçekleştirilecek ve kongrenin teması oluşturulacak.

 

ÇELİK AÇIKLAMA YAPACAK

MKYK toplantısının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in saat 16.00'da bir açıklama yapması bekleniyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

AK Parti 3. Sayfa Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.