29 Nisan 2024, Pazartesi

Açıklamaları kan dondurdu... 'Köpeklere mama olacaklar!'

Açıklamaları kan dondurdu... 'Köpeklere mama olacaklar!'

Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken iki tarafın da kayıpları çoğalıyor. Rus kuvvetleri Karadeniz yolundaki Mykolaiv'in kilit stratejik hedefini kuşatırken, bölge garnizonunun komutanı Ukraynalı General Dmytro Marchenko açıklamalarıyla kan dondurdu. Teslim olanlara adil muamele sözü verileceğini belirten General, geri kalanının "köpeklere mama olacağını" söyledi.

General Marchenko, savaş suçlularına merhamet gösterilmeyeceği konusunda uyararak bölgede öldürülen her sivil için on Rus öldüreceğine yemin etti.

 

General Marchenko püskürtülen saldırılardan sonra sokakların Rus cesetleriyle dolu olduğunu söyleyerek "Bunu söylemek hoş değil ama cesetleri sokak köpeklerine mama oluyor. Bu bölgelerde devam eden Rus saldırıları nedeniyle onları toparlayıp geri alamıyoruz" dedi.

 ‘HER ADIMLARINI BİLİYORUZ’

Marchenko, Rus saldırısında çok sayıda sivilin öldürüldüğünü ve kimin sorumlu olduğunu net bir şekilde bildiğini de sözlerine ekleyerek "Bu insanların kim olduğunu biliyoruz. Amerikalı ortaklarımızdan gelenler de dahil olmak üzere, yüzleri görebildiğimiz fotoğraflardan oluşan çok geniş bir istihbarata sahibiz. Her adımlarını biliyor ve izliyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

'GERİ KALAN KÖPEK MAMASI OLACAK'

Teslim olan Rus askerlerinin yaşamalarına izin verileceğinin sözünü veren Marchenko, "Ayrıca, ana silahları bizden uzağa çevrilmiş bir şekilde hatlarımıza gelmeleri halinde Rus tank mürettebatına hiçbir zarar gelmeyeceğini garanti ediyoruz" dedi ancak savaş suçluları için af olmayacağını söyledi. General Marchenko “Suç işledilerse yargılanacaklar ama hayatta kalacaklar. Geri kalanı ise köpek maması olacak.” dedi.

 

General Marchenko, Rus saldırganların giderek daha fazla yıprandığını söyledi:

 

"Gece gündüz onlarla savaşıyoruz, uyutmuyoruz bile. Sabahları şaşkın, yorgun kalkıyorlar. Ahlaki psikolojik durumları tamamen bozulmuş durumda. "

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Açıklamaları kan dondurdu... 'Köpeklere mama olacaklar!'

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.