28 Nisan 2024, Pazar

Acemi asker iki subayı öldürdü

Acemi asker iki subayı öldürdü

Japonya'da asker adayının ateş poligonunda eğitim tüfeğini ateşlemesi sonucu 2 subay hayatını kaybetti

Japonya'da 18 yaşındaki bir asker adayının atış poligonunda eğitim tüfeğini ateşlemesi sonucu iki subay hayatını kaybetti, 1 subay da yaralandı. Gerçek merminin kullanıldığı eğitim sonrası asker adayı tutuklandı.

 

Japonya'da Kabine Baş Sekreteri Matsuno Hirokazu, Gifu eyaletinde Kara Öz Savunma Kuvvetleri'ne (GSDF ) ait Hino atış poligonunda bir asker adayının eğitim tüfeğini ateşlemesi sonucu iki subayyın hayatını kaybettiğini bildirdi.

 

TUTUKLANDI

Gerçek mermi kullanılan eğitim esnasında 2 subay hayatını kaybetti, bir subay yaralandı. 18 yaşındaki asker adayı, cinayete teşebbüs iddiasıyla tutuklandı.

 

OLAYDA SİVİL YARALANMA YOK

Resmi Kyodo ajansı, poligonun Gifu Tren İstasyonu'nun 5 kilometre kuzeydoğusunda yer aldığını ve olayda sivil bir yaralanmanın yaşanmadığını bildirdi. Gifu emniyet güçlerinden yapılan açıklamaya göre asker adayı, silahla saldırıyı itiraf etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Japonya Kabine Dünya Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.