28 Nisan 2024, Pazar

ABD'nin Havai eyaletindeki orman yangınlarında can kaybı 93'e ulaştı

ABD'nin Havai eyaletindeki orman yangınlarında can kaybı 93'e ulaştı

ABD'nin Havai eyaletinde çıkan orman yangınları bölgeyi adeta küle çevirirken, hayatını kaybedenlerin sayısı 93'e ulaştı. Eyalet genelindeki yangınların yüzde 80'inin kontrol altına alındığı duyurulurken, sahada 150 personelin görev yaptığı ifade edildi.

ABD'nin Havai eyaletinde çıkan orman yangınlarında can kaybı 93'e ulaştı. Maui Polis Departmanı, eyalet genelinde yangınların yüzde 80'inin kontrol altına alındığını duyurdu.

 

 

ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

ABD'nin Havai eyaletindeki Maui Adası'nda orman yangınlarında hayatını kaybedenlerin sayısının 93'e yükseldiği açıklandı. Bölgede arama kurtarma çalışmaları ve yangına müdahale devam ediyor. Maui Polis Departmanı, yangınların yüzde 80'inin kontrol altına alındığını duyurdu ve ek tahliye gerektirecek bir durum olmadığını bildirdi.

 

 

"SAHADA 150'DEN FAZLA PERSONELİMİZ VAR"

Federal Acil Durum Yönetim Kurumu (FEMA), 150'den fazla personelin sahada görev yaptığını belirterek, "Kentsel Arama ve Kurtarma ekipleri ve bir köpekli arama ekibi de dahil olmak üzere sahada 150'den fazla personelimiz var. Daha fazlası yıkıcı Maui yangınlarından kurtulanlara yardım etmek ve destek olmak üzere yolda" ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Amerika Birleşik Devletleri Dünya Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.