28 Nisan 2024, Pazar

ABD'li yayın kuruluşundan skandal harita!

ABD'li yayın kuruluşundan skandal harita!

Amerikan haber kanalı FOX News'in internet sitesinde, Orta Doğu ile ilgili bir haberde paylaşılan harita yankı uyandırdı. Bölgeyi anlatmak için kullanılan haritada İstanbul'a yer verilmemesi tepki çekti.

Sık sık Türkiye karşıtı haberlerle gündeme gelen ABD merkezli yayın kuruluşu FOX, yeni bir skandala imza attı. FOX News'in haber sitesinde yer alan Orta Doğu haritasında Türkiye'nin Anadolu'daki topraklarına yer verilirken, İstanbul'la birlikte Avrupa'daki topraklarına yer verilmedi.

 

TEPKİ YAĞDI

Söz konusu haberde, İsrail Filistin ilişkileri ve Orta Doğu'daki son gelişmeler alınıyordu. Okuyucuların fark etmesi sonrasında harita skandalı sosyal medyada da gündem yarattı. Çok sayıda kullanıcı konuyla ilgili yorum yaparak yayın kuruluşuna karşı isyanlarını dile getirdi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İstanbul Fox Dünya Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.