28 Nisan 2024, Pazar

ABD'de hakime saldıran sanık için özel tedbir!

ABD'de hakime saldıran sanık için özel tedbir!

ABD'de hakime saldıran sanık için özel tedbir! Duruşmaya maske, eldiven ve zincirle getirildi

 

ABD'nin Nevada eyaletine bağlı Las Vegas kentinde şartlı tahliye talebi reddedilen sanık Deobra Redden hakime saldırmış ve görüntüler kamuoyunda büyük ses getirmişti. İkinci duruşmaya özel tedbirlerle getirilen Redden'in maske, eldiven ve zincirlerle bağlı olarak salona girdiği görüldü.

ABD'nin Nevada eyaletine bağlı Las Vegas kentinde şartlı tahliye talebi reddedilen sanık Deobra Redden, geçtiğimiz hafta çıkarıldığı duruşmada hakim Kay Holthus'a saldırmıştı. Holthus kürsünün altına saklanırken, Redden güvenlik güçleri tarafından uzaklaştırılmıştı. İkinci duruşmaya özel tedbirlerle alınan Redden salona maske, eldiven ve zincirlerle bağlı şekilde getirildi.

İLK DURUŞMADA HAKİME SALDIRMIŞTI

Hakim Mary Kay Holthus, 3 sabıkası bulunan Redden'ın şartlı tahliye talebini reddetmişti. Redden, oturduğu sandalyeden fırlayarak hakimin bulunduğu kürsüye atlamıştı. Hakim Holthus kürsünün altında saklanırken, güvenlik güçleri, Redden'a müdahale ederek hakimden uzaklaştırmıştı.

SALONA BU KEZ ÖZEL TEDBİRLERLE GETİRİLDİ

Yargıca saldıran Deobra Redden, bu sefer mahkeme salonuna özel tedbirlerle getirildi. Redden'in maske ve eldiven taktığı, kollarının zincirle bağlandığı görüldü. 30 yaşındaki Redden'in, beyzbol sopasıyla bir kişiye saldırdığı gerekçesiyle 4 yıla kadar hapis cezası aldığı öğrenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Nevada Dünya Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.