27 Nisan 2024, Cumartesi

ABD ile Menbiç'te,ortak devriye yakında başlayacak"

ABD ile Menbiç'te,ortak devriye yakında başlayacak

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, “Türk Silahlı Kuvvetlerimiz Amerikalı mevkidaşlarıyla sahada koordine ediyorlar ve çok yakın bir zamanda da hem müşterek eğitim hem de müşterek devriye faaliyetleri başlayacak" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her vesileyle ifade ettiği gibi izlediği küresel barış diplomasi vesilesiyle de ortaya koyduğu gibi mezhep ayrımlarına etnik ayrımlara tarihi hadiseleri gerekçe çıkılarak ya da bahane ederek bugün yeni husumetler oluşturulmasına asla olumlu bakmalarının mümkün olmadığını vurgulayarak, “Bugün İslam dünyasının çeşitli yerlerinde de etnik ve mezhebi gerginlikleri kışkırtmak suretiyle yeni çatışma alanları çıkartmak isteyenlerin olduğunu biliyoruz. Irak’tan Suriye’ye Pakistan’dan Afganistan’a Afrika’nın çeşitli yerlerine kadar Arap dünyasında bu tür tahriklerin provokasyonların yapıldığını biliyoruz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ABD ile Menbiç'te ortak devriye yakında başlayacak" siyaset habrleri

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.