28 Nisan 2024, Pazar

30 yıldır erkek gibi yaşıyor

30 yıldır erkek gibi yaşıyor

Hindistan'da yaşayan Siva Petchiammal, ailesini güvende tutmak için 30 yıldan fazla bir süre erkek gibi davrandı. Kocası öldükten sonra tacize uğrayan Petchiammal, kızını korumak için böyle bir fedakarlık yaptığını dile getirdi.

Güney Hindistan'daki Tamil Nadu eyaletinde yaşayan S.Petchiammal adlı kadının fedakarlığı ve zekası duyanları hayrete düşürdü.

Evlenmeden önceki ismi Siva Pillai olan kadın, Sokkalingapuram bölgesinden Petchiammal soy isimli adamla evlendi. İkinci çocuğunu doğumdan 15 gün sonra kaybeden acılı kadın kızını da yanına alarak Wild Dog Bar bölgesine taşındı. Orada kendine küçük çapta iş kuran S.Petchiammal tacize uğradı.

Kocasının ölümüyle sarsılan ve kızının da ileride aynı sorunu yaşayacağını düşünen S.Petchiammal kendisini ve ailesini güvende tutmak için zekice aynı zamanda büyük bir fedakarlık gerektiren fikrini hayata geçirdi.

Siva Petchiammal erkek kılığına girdi ve erkek gibi davranmaya başladı. Bu onu erkekler tarafından cinsel tacizden korudu. Ayrıca adını "Muthu" olarak değiştirdi.

Petchiammal daha sonra yoksulluk nedeniyle birçok kasabaya gitti ve ticaretle uğraştı.

30 yıldır erkek gibi yaşayan, saçını kestirip pantolon gömlek giyen "Muthu" şimdi bir çay dükkanında hayatını devam ettiriyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

30 yıldır erkek gibi yaşıyor

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.